Tagrensning og tagmaling af tag i Viborg og Skive

Forny tagets liv med tagrensning 

Rønbjerg Tagteknik har mange års erfaring med tagrensning og tagmaling, og vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder i Skive, Viborg, Holstebro og omegn. Vi udfører altid et flot og solidt stykke arbejde, og vores kundegrupper tæller både private, erhverv og boligforeninger.

Vi tilbyder totalløsninger inden for tagrensning og maling af de fleste tagtyper. Med en effektiv rensning af husets tag, forlænger du holdbarheden og levetiden med mange år.

Vi udfører tagrensning og tagmaling af:

  • Eternittage
  • Betontage
  • Ståltage
  • Tegltage

Udover tagrensning og maling af tag udfører vi også fliserensning og algebehandling af tag og fliser.

Fliserens og imprægnering af fliser

Hvorfor få udført tagrensning?

Alger og mos gør taget porøst. Det opsuger syreholdigt regnvand og om vinteren er det årsag til frostsprængninger. Det betyder at taget langsomt men sikkert nedbrydes og bliver utæt. Får det lov at komme så vidt, er det nødvendigt med en kostbar udskiftning af hele taget.

Vi rådgiver og vejleder i forbindelse med behandlingsformer, vedligeholdelse, intervaller, kvaliteter m.m. og skræddersyer en løsning tilpasset Deres behov og ønsker.

Priseksempel for rensning af 200m2 tagflade 700,- kr. excl. moms.

Maling af tag der får taget til at se nyt ud

Er taget ved at se gammel og slidt ud, så er det måske på tide med en tagmaling. Med vores store erfaring indenfor branchen, har vi de rette kompetencer til at få dit tag til at se ud som nyt igen.

Kombineret med en tagrensning, får du et slidstærkt og flot nyt tag uanset hvilken tagtype der er tale om.

Kontakt os og få et gratis tilbud på tagrensning og tagmaling

Rønbjerg Tagteknik er medlem af Dansk Byggeri - Tagmaler Forening og  Byg Garantiordningen – Det er din sikkerhed for korrekt udført håndværk. Besøg www.tagmalerforening.dk for mere information.

Kontakt os på telefon +45 97 53 43 92 eller e-mail tag@ronbjergtagteknik.dk og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med de relevante informationer, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Rønbjerg Tagteknik

  • Højvangvej 4, 7800 Skive
  • CVR: 21742384