Fliserensning

Professionel rensning af fliser

Hos Rønbjerg Tagteknik udfører vi professionel fliserensning og imprægnering af fliser. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og kan derfor kalde os specialister inden for fliserens. Med brugen af de nyeste materialer og teknikker sørger vi for du får en terrasse som dengang den blev lagt.

Grundet det skiftende vejr i Danmark, bliver dine fliser udsat for ekstreme forhold, der kan føre til flisepest og grønne alger. Opstår der først flisepest på dine fliser, kan det være vanskeligt at komme af med igen. Med vores store erfaring, tilbyder vi at fjerne flisepest, alger og andre urenheder på miljørigtig vis. Efterfølgende behandler vi fliserne med imprægnering, der gør det sværere for flisepest at sætte sig på fliserne i fremtiden.

Istedet for at lægge nye fliser er der mange penge at spare ved af få renset fliserne.

Fliserensog- impraegnering-af-fliser

Vi renser blandt andet fliser for:

  • Flisepest
  • Mos
  • Alger
  • Olie m.m.

Udover Fliserensning og imprægnering tilbyder vi også tagrensning, tagmaling og algebehandling.

Fliserensning der giver flotte solide fliser

Fliserensning er en god investering der forlænger levetiden og får fliserne til at fremstå som var de helt nye. Flisepest, alger og oliespild på fliserne kan være utrolig vanskelig at slippe af med, uden det rette udstyr og de rigtige produkter til opgaven.

Rønbjerg Tagteknik råder over dygtige medarbejdere udstyret til at klarer enhver form for fliserensning. Vi stiller gerne vores faglige kompetencer til rådighed, så du kan opnå det bedste mulige resultat. 

Imprægnering af fliser

Efter fliserne er blevet renset for flisepest, alger oliepletter og andet, påføre vi et lag af imprægnering på fliserne. Imprægneringen forlænger flisernes levetid og hjælper med at beskytte mod fremtidige angreb af blandt andet flisepest og alger.

Hos Rønbjerg Tagteknik går vi meget højt op i, at udføre miljørigtige løsninger og netop derfor anvender vi kun miljøvenlige produkter, når vi behandler dine fliser.

Der er mange praktiske fordele ved fliseimprægnering. Man reducere blandt andet vandmængden i fliserne, hvilket gør det mere besværligt for bakterier at vokse på overfladen. Samtidig undgår du frostsprængninger og du slipper for regelmæssigt at skulle rense fliserne.

Få et godt tilbud på fliserensning og imprægnering

Geografisk tilbyder til fliserens i Skive, Viborg og Holstebro for private, erhverv, boligselskaber samt den offentlige sektor.

Har du spørgsmål vedrørende fliserensning eller imprægnering af fliser, så sidder vores dygtige medarbejdere klar med råd og vejledning.

Kontakt os på telefon + 45 23 30 73 92 eller e-mail tag@ronbjergtagteknik.dk og få en uforpligtende snak. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din opgave, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Rønbjerg Tagteknik

  • Højvangvej 4, 7800 Skive
  • CVR: 21742384