Algebehandling af tag og fliser

Effektiv algebehandling

Hos Rønbjerg Tagteknik er vi specialister i algebehandling af både tag og fliser. Vi udfører hurtig og effektiv algebehandling for private såvel som erhverv og boligforeninger. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder fra blandt andet Skive, Holstebro, Viborg og resten af midtjylland med algebehandling. Uanset om det er tag eller flise der er ramt af alger tilbyder vi algebehandling der efterlader et flot og holdbar resultat.

På grund af det fugtige danske vejr, bliver de fleste tage udsat for alger og mos. Er taget angrebet af alger, bør du få udført algebehandling inden der danner sig frostsprængninger og forskubninger på taget.

Fliserens og imprægnering af fliser

Algebehandling kan hjælpe til at:

  • Få flotte rene fliser og tag uden pletter
  • Forlænge levetiden på tag og fliser
  • Forhindre frostsprængninger i taget
  • Forhindre vand i at trænge ned i tagkonstruktionen
  • Spare penge ved at undgå unødvendige udgifter

Vi udfører også tagrensning og maling af tag, fliserensning og imprægnering af fliser.

Algebehandling af tag

Dit tag beskytter huset mod vind og vejr, og netop derfor er det også mere udsat og tilbøjelig for at danne alger, lav og mos. Er dit tag ramt af alger, mos eller andre urenheder, så kan Rønbjerg Tagteknik være behjælpelige med kvalitetsbevidst og effektiv algebehandling af tag. 

Det anbefales faktisk at man årligt får foretaget en algebehandling. Det skyldes blandt andet, at der kan opstå omkostningsfulde skader på taget. Samtidig kan det i nogle tilfælde tage lang tid før algerne falder af efter algebehandlingen. Det er derfor en rigtig god ide at forebygge med en årlig algebehandling. 

Algebehandling af fliser

Fliser bliver med tiden ramt af alger, mos og andre skadende belægninger. Alger på fliserne er ikke pænt at se på, og jo længere tid algerne får lov at sidde på fliserne, jo større er risikoen for at der opstår frostsprængninger. Derfor kan en effektiv algebehandling af fliserne betale sig. Du forlænger både levetiden på fliserne, og spare samtidig penge ved at vedligeholde fliserne.

Vi anvender altid miljørigtige produkter og fremgangsmetoder, når vi udfører algebehandling af fliser og sørger for, at mindst mulig algebehandling bliver skyllet ned i grundvandet.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling

Har du brug for en professionel algebehandling af tag eller fliser, eller har du spørgsmål? Så still vi gerne vores faglige kompetencer til rådighed og tilbyder råd og vejledning.

Kontakt os på telefon + 45 23 30 73 92 eller e-mail tag@ronbjergtagteknik.dk og få et uforpligtende tilbud på algebehandling.

Rønbjerg Tagteknik

  • Højvangvej 4, 7800 Skive
  • CVR: 21742384